Yapamadıqınız şeyLer
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Yapamadıqınız şeyLer
proqLamLarla yapamadıqınız şeleri buraya yaznn ! bizde size anLataLım
KızıL JéLißon- Admin
Geri: Yapamadıqınız şeyLer
Arkadaşlar bu siteye olan pek çok arkadaşımız elinde photofiltre olduğu halde onunla hiç birşey yapmıyor.Şimdi bende sizlere photofilre'yi anlatacağım.
~~
Öncelikle photofiltre sayfasını açıyoruz.Sayfayı açtıktan sonra :
Resimde yapılması gereknlerin bir kısmı var:Neyse devam edelim.Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra bakıcaksınız ki sağ tarafta renkler var bir rengi seçeceksiniz.Ardından brush resmini kapatıcaksınız.
Edit>Paste Special>mask diyip brushu yapıştıracaksınız.Aynı alttaki gibi:
Birkaç brush:
buyur...
kalp yolluyorum..
anlatmaya devam ediceğim..Yaptıklarını buraya koyarsanız sevinirim..Neler yapabildiğinizi görmüş olruz..Başka Brush ve texture isterseniz söyleyin..anlatım tamamen bana aittir ve alıntı değildir.sadece brushları sitelerde buldum
Arkadaşlar bu siteye olan pek çok arkadaşımız elinde photofiltre olduğu halde onunla hiç birşey yapmıyor.Şimdi bende sizlere photofilre'yi anlatacağım.
~~
Öncelikle photofiltre sayfasını açıyoruz.Sayfayı açtıktan sonra :
Resimde yapılması gereknlerin bir kısmı var:Neyse devam edelim.Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra bakıcaksınız ki sağ tarafta renkler var bir rengi seçeceksiniz.Ardından brush resmini kapatıcaksınız.
Edit>Paste Special>mask diyip brushu yapıştıracaksınız.Aynı alttaki gibi:
Birkaç brush:
buyur...
kalp yolluyorum..
anlatmaya devam ediceğim..Yaptıklarını buraya koyarsanız sevinirim..Neler yapabildiğinizi görmüş olruz..Başka Brush ve texture isterseniz söyleyin..anlatım tamamen bana aittir ve alıntı değildir.sadece brushları sitelerde buldum
saoLL cnmmmm
KızıL JéLißon- Admin
shbet yok
KızıL JéLißon- Admin
ben bide şey i yapamıyorum öm den ve ya pm den müzik resim video vb. koyamıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası